Blog

Op deze pagina houd ik een blog bij over het leven van een schrijver. Ik ben inmiddels begonnen aan boek 3! Als u hier af en toe een kijkje komt nemen kunt u deelnemen aan het proces van het schrijven van een boek. Ik geef ook af en toe mijn ongezouten mening over allerlei onderwerpen die mij bezig houden.

Er ligt een Furby op zolder te sterven
Er ligt een Furby op zolder te sterven
Gepost op 5 dec 2019

Een van de dingen die ik heb geleerd toen ik voor de eerste keer ging verhuizen, is dat het een ongelooflijke klus is. Sterker nog, het is ondoenlijk. Ik denk zelfs dat het schadelijk is voor je gezondheid. Ik had zoveel spullen op mijn kamer, dat het net leek of de plaatselijke rommelmarkt de deuren weer eens open had gezet. Verhuizen levert je, in eerste instantie, niks anders op dan stress, chaos en last van je onderrug. Deze gruwelijke waarheid werd mij afgelopen weken voor de derde keer duidelijk.

Lees meer
Boer Cor neemt een slok karnemelk
Boer Cor neemt een slok karnemelk
Gepost op 9 nov 2019

1995, het is een doodnormale dag achterin juni. Ergens in het noorden van het land rijdt er een auto een secundaire weg op. In die tijd beschikten de auto’s nog niet over geavanceerde navigatiesystemen. Als mijn vader de weg niet kon vinden belde hij met de autotelefoon.

Lees meer
Ga jij Batman vermoorden?
Ga jij Batman vermoorden?
Gepost op 2 nov 2019

Het is november geworden. Een maand die eigenlijk altijd in het teken staat van voorbereidingen treffen. Voorbereidingen op de feestmaand. November is zo’n saaie maand dat je hem net zo goed van de kalender kan schrappen. Er gebeurt in november echt he-le-maal niks.

Lees meer
Lekker met Erik naar bed
Lekker met Erik naar bed
Gepost op 27 okt 2019

Het is Koningsdag 2017. Onze vorst is vijftig jaar geworden en wil dit weten ook. Hij reist af naar Tilburg om zijn verjaardag te vieren en het hele land viert met hem mee. Op datzelfde ogenblik gebeurt er in Rotterdam iets bijzonders. In een klein huisje in een klein mandje zien vijf zwarte katjes het levenslicht

Lees meer
Blaffen naar meneer Klepper
Blaffen naar meneer Klepper
Gepost op 25 okt 2019

Daar komt de krantenjongen de voortuin in. Hij heeft niks te klagen. Het is droog, er staat geen wind en wij beschikken (nog) niet over een oprijlaan. Als de krantenjongen zijn best doet kan hij de krant vanaf het hekje in de brievenbus doen. Hij heeft deze ochtend een makkie.

Lees meer
Dorito's met ketchup
Dorito's met ketchup
Gepost op 24 okt 2019

Gisteravond keek ik naar het jeugdjournaal. Er was een item over de middelbare school. Het schijnt dat er kinderen zijn die twijfelen om naar de middelbare school te gaan. Ze zijn er nog niet aan toe na groep 8. Daarom nemen sommige kinderen een tussenjaar. Ze gaan niet naar de middelbare school maar naar groep 9. Daar moet ik even goed over nadenken. Groep 9?

Lees meer